Абонамент

онлайн абонамент

АБОНАМЕНТ ЗА 2014 ГОДИНА

"Български пощи" ЕАД е основен пощенски оператор, който чрез мрежата си от близо 3 000 пощенски станции на територията на цялата страна предоставя на своите клиенти богато разнообразие от пощенски и търговски услуги. Разпространението чрез абонамент на ежедневни и периодични издания е сред основните акценти в дейността на дружеството.

 


ОНЛАЙН АБОНАМЕНТ

От 8 декември 2011 г. нашите клиенти имат възможността да се абонират за предпочитаните си периодични издания и онлайн на адрес: abo.bgpost.bg. Онлайн абонаментът е с удължен срок и е възможно да бъде извършван до 26-то число на предходния месец.

 

Актуална информация за изданията, както и да се абонират за тях клиентите ни могат да намерят онлайн на адрес abo.bgpost.bg или във всяка една от пощенските ни станции. 

 За допълнителна информация във връзка с кампанията по разпространение на печата се обръщайте към Дирекция „Търговска дейност и маркетинг”, Илияна Тихинова, email: i.tihinova@bgpost.bg , тел. 02 949 32 89, мобилен: 0879 821 795 или Албена Димитрова, тел.: 02 949 33 93.

 

Онлайн каталог за абонамент от Български пощи.

Годишен каталог за Абонаментна кампания 2014 година. (азбучен, тематичен, регионални)

 

 

 

Абонамент за вестници и списания Абонамент за вестници и списания

Калкулатор за цена на писмо/колет

Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията