BG POST VOUCHER - подарък

Един от най-разпространените инструменти за получаване на подаръци. Той Ви предоставя необятен избор, отговарящ и на най-изтънчените вкусове: Хранителни продукти, ресторанти, фитнес, дрехи, книги, бяла и черна техника, козметика, детски стоки и играчки и др.

Получаването на подаръци под формата на BG POST VOUCHER дава възможност да избирате – Вие можете сами да моделирате подаръците, които ще получите в зависимост от нуждите си и желанията във всеки един момент.

BG POST VOUCHER - социални придобивки

Със своята универсалност BG POST VOUCHER е един от най-разпространените инструменти за предоставяне на социални придобивки в натура. Той предоставя избор от социални придобивки, отговарящ и на най-изтънчените вкусове: Хранителни продукти, ресторанти, фитнес, козметични и здравни процедури, дрехи, книги, спорт, почивка, пътуване и много други.

Вече няма нужда да избирате предварително социалните придобивки в натура, които искате да предоставите. Достатъчно е да заявите Вашите ваучери, да ги получите опаковани специално за Вас и да ги предоставите в рамките на техния едногодишен срок на валидност.

Важно да знаете:

  • Ваучерите на Български Пощи съдържат 9 защитни елемента с цел предпазване от фалщифициране
  • Сами определяте броя, номиналната стойност  и периодичността на вашата заявка според нуждите на компанията
  • Избирате комбинация от следните номинали: 1лв., 2 лв.,3 лв., 5 лв., 10 лв., 20 лв. и 60 лв.
  • Извършваме доставка на ваучерите до всеки адрес на територията на страната, посочен от Клиента

За повече информация тел: 070018668 или  voucher@bgpost.bg