Картата Debit MasterCard “Български пощи - ЦКБ” е дебитна карта, създадена специално за клиентите, ползващи пощенски услуги. Картата се предлага съвместно от „Български пощи” ЕАД  и Централна Кооперативна Банка.

Чрез дебитната карта “Български пощи - ЦКБ” имате възможност бързо, лесно и сигурно да ползвате Вашите средства при възможно най-изгодни условия.

Картата успешно съчетава в себе си изгодни финансови условия и удобството да бъде получена в пощенските станции. Можете да внасяте пари по сметката към картата и да получавате висок лихвен процент. Когато имате нужда да ползвате Вашите средства, можете да теглите пари в брой без такса.

Дебитната карта “Български пощи - ЦКБ” е предназначена за клиентите на „Български пощи” ЕАД  и може да бъде заявена само в пощенските станции. Можете да получите своята карта в пощенската станция, в която сте я заявили, или в офис на ЦКБ.

Предимства на дебитната карта “Български пощи - ЦКБ”:
•    Издаването на дебитната карта “Български пощи - ЦКБ” е напълно безплатно;
•    Получавате изгоден лихвен процент по Вашата сметка към картата - 1% годишно;
•    Теглите средства от картата “Български пощи - ЦКБ” на ПОС терминал в офис на ЦКБ, без да заплащате такса;
•    Картата е без такси при покупки при търговци.

Допълнителни предимства:
•    Картата Debit MasterCard е международна и може да се ползва както в България, така и в чужбина за теглене на пари в брой от банкомат и плащане на стоки и услуги при търговци.
•    Кобрандираната карта “Български пощи - ЦКБ” може да се използва и за плащания в интернет.
•    Картата е от тип Debit MasterCard и е от по-висок клас в сравнение с широко популярните други дебитни карти в България.

Допълнителни бонуси от Централна Кооперативна Банка:
•    Можете да се възползвате от възможността да получавате атрактивни отстъпки до 20% при партньорите в програмата за лоялност на ЦКБ CCB Club: Лукойл, България Ер, Търговска верига КООП, Happy Bar & Grill, Sport Depot, А1 България, Етап-Адресс, Груп плюс, Арон, Grand Optics, Joy Optics, Армеец, Франт, Hush Puppies. Научете повече за програмата CCB Club на ЦКБ на www.ccb-club.bg и вземете Вашата CCB Club карта.
•    С Вашата карта “Български пощи - ЦКБ” Debit MasterCard ползвате отстъпка от цената при пазаруване при търговците, включени в програмата за отстъпки CCB Bonus. Отстъпката се получава в момента на покупка в над 700 търговски обекта. Разгледайте примамливите предложения, включени в каталога CCB Bonus още сега или докато сте в движение през своя смартфон на mb.ccbank.bg.

Допълнителна информация за Вашата Debit MasterCard карта “Български пощи - ЦКБ”:
•    Тарифа и лимити за кобрандирана дебитна карта Debit MasterCard “Български пощи - ЦКБ”
•    Общи условия по договор за издаване на дебитни карти

При открадната или загубена карта:
В случай, че Вашата карта е открадната или изгубена, е необходимо да се обадите в Централна Кооперативна Банка или Борика, за да я блокирате.
В ЦКБ - денонощно на телефони:
•    02/9266 523 и 02/9266 527
•    0889 934 694
В БОРИКА - денонощно (за да блокирате картата в БОРИКА е необходимо да знаете нейния номер) на телефони 02/8705 149 и 02/9702  616.
За допълнителна информация:
Позвънете в ЦКБ на телефон 0800 11 400 (разговорът е безплатен от цялата страна) или 02/9266 500, или пишете на адрес: cards@ccbank.bg.