Топлоенергия

ОПСПКПСАдрес на ПС
Бургас8000Бургас Цгр. Бургас ул."Цар Петър" №2
Бургас8000ИРМ Любен Каравеловгр. Бургас ул. "Любен Каравелов"
Бургас8001Бургас 1гр. Бургас ул."Стефан Стамболов" №43
Бургас8001ИРМ Браатя Миладиновигр. Бургас к/с"Братя Миладинови" №42
Бургас8005Бургас 5гр. Бургас ж.к."Славейков" до блок 12
Бургас8005ИРМ Бургас 5гр. Бургас ж.к. "Славейков" до бл. 24
Бургас8008Бургас 8гр. Бургас, к/с "Изгрев", бл. 111, вх. А
Бургас8010Бургас 10гр. Б-с ж.к."Славейков" бл.69 партер
Бургас8018Бургас 18гр. Бургас ж.к."Зорница" бл. 47
Сливен8800Сливен Цгр.Сливен УЛ.Асеновска №1
Сливен8801Сливен1гр.Сливен ул."Братя Миладинови" 1
Сливен8803Сливен3гр.Сливен ул."Филип Тотю" 1
Сливен8804Сливен4гр.Сливен бул."Георги Данчев" 6
Сливен8806Сливен6гр.Сливен кв."Дружба" бл.17
Сливен8808Сливен8гр.Сливен кв."Сини камъни" до бл.25
Плевен5800Плевен Цпл. "Възраждане" № 3
Плевен5801Плевен кл 1ул. "Хан Крум" № 3
Плевен5802Плевен кл 2ж.к. "Сторгозия"
Плевен5803Плевен кл 3бул. "Хр Ботев" № 48
Плевен5804Плевен кл 4ул. "Пирот" № 17
Плевен5805Плевен кл 5ул. "Сан Стефано" № 42
Плевен5806Плевен кл 6ж.к. "Дружба"
Плевен5809Плевен кл 9пл. "Македония" № 1
Плевен5834Бреницапл. "Възраждане" № 3
Плевен5835Кнежаул. "Марин Боев" № 50
Плевен5836Лазаровоул. "Г.Димитров" № 20
Плевен5837Еницаул. "Ленин" № 7
Плевен5838Радишевоул. "Родопи" № 2
Плевен5839Буковлъкул. "Цар Самуил" № 1
Плевен5840Славяновоул."Толбухин" № 2
Плевен5841Гривицапл. "Букурещ" № 1
Плевен5842Коиловципл. "9-ти септември" № 1
Плевен5843Мечкаул. "В. Левски" № 54
Плевен5844Бръшляницапл. "Свобода" № 2
Плевен5845Върбицаул. "Г. Димитров" № 3
Плевен5847Рибенул. "Радецки" № 1
Плевен5848Божурицаул. "Средна гора" № 2А
Плевен5849Биволарепл. "Освобождение" № 1
Плевен5850Ясенул. "Дамян Пачев" № 14
Плевен5851Опанецпл. "Дружба" № 1
Плевен5852Подемпл. "Вит" № 1
Плевен5853Комаревоул. "Хан Аспарух" № 4
Плевен5855Долна Митрополияул. "Кирил и Методий" № 76
Плевен5857Тръстеникпл. "България" № 2
Плевен5858Славовицаул. "П. Яворов" № 13
Плевен5859Оряховицапл. "Възраждане" № 9
Плевен5860Крушовенеул. "Асен Халачев" № 2
Плевен5861Байкалул. "Г. Димитров" № 41
Плевен5862Брегареул. "Отец Пайсии" № 27
Плевен5863Ставерципл. "Освобождение" № 3
Плевен5864Гостиляул. "Г. Димитров" № 61А
Плевен5865Староселциул. "Искър" № 2
Плевен5866Каменецпл. "Освобождение" № 1
Плевен5867Долни Луковитул. "Цар Симеон" № 1
Плевен5868Искърул. "В. Терешкова" № 2
Плевен5869Горна Митрополияул "Ал. Стамболийски" № 1
Плевен5870Долни Дъбникул. "Хр. Янчев" № 47
Плевен5871Писаровоул. "Г. Димитров № 89
Плевен5872Беглежул. "Г.Димитров" № 2 А
Плевен5873Победаул. "24 май" № 24
Плевен5874Николаевоул. "В Левски" № 10
Плевен5875Ралевоул. "Одрин" № 6
Плевен5876Ласкарул. "Хр Ботев" № 1
Плевен5877Бъркачул. "Анжело Димитров" № 2
Плевен5878Петърницаул. "Ал Стамболийски" № 4
Плевен5879Градинаул. "Л Каравелов" № 2
Плевен5880Горни Дъбникул. "Г. Димитров" № 83
Плевен5881Крушовицаул. "Г. Димитров" № 55
Плевен5882Търненеул. "Иван Митов" № 1
Плевен5883Къртожабенеул. "Г. Димитров" № 24
Плевен5884Брестовецул. "Георги Кочев" № 2
Плевен5885Къшинул. "Юрий Гагарин" № 16А
Плевен5886Дисевицаул. "Георги Томов" № 1
Плевен5887Тодоровоул. "Кирил и Методий" № 2
Плевен5888Горталовоул. "Бинка Парашкевова" № 2
Плевен5889Бориславул. "Г. Димитров" № 1
Плевен5890Вълчи Трънул. "В. Априлов" № 2
Плевен5891Бохотул. "Ал. Стамболийски" № 31 А
Плевен5892Тученицаул. "Г. Бенковски" № 13
Плевен5893Одърнеул. "Ал. Стамболийски" № 2
Плевен5894Катерицаул. "Г. Димитров" № 7
Плевен5895Пелишатул. "Любен Величков" № 1
Плевен5896Садовецул. "Ст Караджа" № 2
Плевен5897Згалевоул. "Хр. Ботев" № 1
Плевен5898Пордимул. "Цар Освободител" № 3
Плевен5899Тотлебенул. "Отец П. Хилендарски" № 7
Плевен5900Левскиул. "Ал Стамболийски" № 41
Плевен5910Градищеул. "Г. Хинчев" № 31
Плевен5911Варанаул. "Странджа" № 1
Плевен5913Асеновциул. "Асен Вълев" № 32 А
Плевен5914Аспаруховоул. "В. Левски" № 20
Плевен5915Козар Беленеул. "Г. Димитров" № 29
Плевен5917Малчикаул. "Ген. Столетов" № 27 А
Плевен5920Стежеровоул. "Христо Ботев" № 5
Плевен5922Обноваул. "Победа" № 12 Б
Плевен5923Българенеул. "В. Левски" № 3
Плевен5924Изгревул. "Ев.Христанов" № 39
Плевен5925Трънчовицаул. "Хр. Ботев" № 9
Плевен5926Божурлукул. "Даскал Ников" 1 Б
Плевен5930Беленеул. "Малчика" № 32
Плевен5932Бяла водаул. "В. Левски" № 17
Плевен5933Петокладенциул. "Витоша" № 1
Плевен5934Татариул. "Г. Димитров" № 55
Плевен5935Дековул. "Г. Димитров" № 9
Плевен5937Кулина водаул. "Г. Димитров" № 50
Плевен5940Никополул. "В. Левски" № 29
Плевен5948Бацова махалаул. "Г. Димитров" № 36
Плевен5949Санадиновоул. "Свобода" № 3
Плевен5950Новаченеул. "Г. Димитров" № 93
Плевен5951Черковицаул. "Г. Димитров" № 8
Плевен5952Драгаш Войводаул. "Петър Велчев" № 73
Плевен5953Въбелул. "Ленин" №1
Плевен5954Лозицаул. "Борис Ганев" № 53
Плевен5955Любеновоул. "Любен Дочев" № 43
Плевен5957Асеновоул. "Г. Димитров" № 56 А
Плевен5958Дебовоул. "В. Коларов" № 1
Плевен5959Сомовитул. "Дунав" № 1
Плевен5960Гулянциул. "Д. Благоев" № 2
Плевен5961Кретаул. "Ал. Стамболийски" № 17
Плевен5962Шияковоул. "В. Левски" № 15
Плевен5963Муселиевоул. "Г. Димитров" № 9
Плевен5964Жерновул. "Г. Димитров" № 8
Плевен5965Евлогиевоул. "Хр. Ботев" № 1
Плевен5967Ленковоул. "Ленко Мишев" № 50
Плевен5968Милковицаул. "Хр. Ботев" № 6
Плевен5969Долни Витул. "Хр. Ботев" № 57
Плевен5970Гигенул. "Г. Димитров" № 1
Плевен5971Брестпл. "Демокрация" № 3
Плевен5972Искърул. "В. Левски" № 41А
Плевен5973Дъбованул. "София" № 1
Плевен5974Загражденул. "Г. Димитров" № 9
Плевен5980Червен брягул. "Антим I-ви" № 3
Плевен5981Червен бряг-1клул. "Ал. Стамболийски" № 2
Плевен5985Главаул. "Ст. Планина" № 2
Плевен5986Койнареул. "Милчо Симеонов" № 54
Плевен5987Лепицаул. "Първа" № 58
Плевен5988Сухачеул. "Веша Данова" № 48
Плевен5989Чомаковциул. "Хр. Ботев" № 43
Плевен5990Телишул. "9-ти септември" № 2 А
Плевен5991Горникул. "Петко Х. Петков" № 20
Плевен5992Брестеул. "Хр. Ботев" № 21
Плевен5993Реселецул. "Ив. Христов" № 55
Плевен5994Рупциул. "Г. Димитров" № 53
Плевен5995Девенципл. "9-ти май" № 1
Плевен5997Радомирциул. "Г. Димитров" № 80
Плевен5998Ракитаул. "Г. Димитров" № 1
Русе7000Русе Цпл."Средец" № 1
Русе7001Русе 1Центр.ЖП Гара, пл."Ал.Стамболийски" № 1
Русе7002Русе 2ул."Александровска" № 97
Русе7003Русе 3Ул. „Алена мак“ № 12
Русе7004Русе 4ул."Плиска" № 39 бл."Вида"
Русе7005Русе 5бул."Липник" № 50
Русе7006Русе 6ул."Чипровци" № 20
Русе7012Русе 12Ул.“Мария Луиза“ № 19
Русе7013Русе 13ул."Рига" № 35
Русе7015Русе 15кв.Дружба-3, ул."Григор Пърличев" № 5
Русе7017Русе 17Ул. „Митрополит Григорий“ № 12 РУ
Русе7018Русе 18кв.Чародейка Север, ул.Опълченска № 18 бл.303 вх.А
Русе7019Русе 19кв.Чародейка Юг, ул."Тодор Икономов" №1 бл.213
Русе7020Русе 20ул."Воден" № 11 бл.Люба Ивошевич
ОПС София град1001ПС София Ц - зала 1Ул. "Ген. Гурко" №6
ОПС София град1002ПС София Ц - зала 2Ул. "Ген. Гурко" №6
ОПС София град1003ПС София Ц - колетна сл.Ул. "Ген. Гурко" №6
ОПС София град1101ПС София 13 ИРМ КАТБул. "Драган Цанков" №31А
ОПС София град1111ПС София 11Ул. Гео Милев 18
ОПС София град1113ПС София 13Бул.Цариградско Шосе №85.Бл.109
ОПС София град1124ПС София 124Ул. Хан Омуртаг 84
ОПС София град1125ПС София 125Бул. Г.М.Димитров 54
ОПС София град1142ПС София 42Ул. Любен Каравелов 25
ОПС София град1164ПС София 64Ул.Цанко Церковски 33
ОПС София град1166ПС София 66 ИРМ София Жк "София Парк" Сграда 16
ОПС София град1172ПС София 72Ул.Никола Габровски 46
ОПС София град1202ПС София 2Бул. Сливница 172
ОПС София град1220ПС София 20Ул.Република 9
ОПС София град1225ПС София 25Ул. Свързочник 2
ОПС София град1229ПС София 29Ж.К. Надежда 3, Бл. 322, Вх. Б
ОПС София град1231ПС София 131Жк Надежда Бл.634
ОПС София град1233ПС София 33Ул. Опълченска 112 А
ОПС София град1303ПС София 3Ул. Пиротска 70
ОПС София град1309ПС София 9Жк. Света Троица Бл. 379 Вх. А
ОПС София град1320ПС БанкяУл.Княз Борис I № 6а
ОПС София град1324ПС София 24Ул. Иван Бойчев 17
ОПС София град1326ПС София 126Жк Обеля 2.Бл. 238. Вх. В
ОПС София град1330ПС София 30Бул.Никола Мушанов76.Бл.41
ОПС София град1335ПС София 135Жк Люлин Бл.140
ОПС София град1336ПС София 36Бул.Царица Йоанна 38
ОПС София град1345ПС София 45Жк. Захарна Фабрика Бл. 49
ОПС София град1359ПС София 59Ж.К. Люлин 4 Бл. 436
ОПС София град1360ПС София 60Ул.Връх Манчо Бл.1. Вх. Б
ОПС София град1373ПС София 73Ул.Суходолска № 2.Бл.10.Бх.Б
ОПС София град1377ПС София 77Бул.Княгиня Мария Луиза 25
ОПС София град1379ПС София 79Жк Сердика Бл.15а
ОПС София град1404ПС София 104Ул.Костенски Водопад Бл.101
ОПС София град1407ПС София 7Бул.Черни Връх 36
ОПС София град1408ПС София 8Ул. Краище Бл. 37
ОПС София град1421ПС София 21Бул.Черни Връх 15
ОПС София град1431ПС София 31Ул.Св.Георги Софийски 1
ОПС София град1463ПС София 63Ул.Цар Асен 72
ОПС София град1501ПС София 4 ИРМ СУБул.Цар Освободител 15
ОПС София град1504ПС София 4Ул. Оборище 24
ОПС София град1505ПС София 5Ул. Гълъбец 5
ОПС София град1510ПС София 10Ул. Скайлер 27
ОПС София град1517ПС София 17Бул.Ботевградско Шосе 34
ОПС София град1527ПС София 27Бул.Генерал Данаил Николаевбл.20
ОПС София град1528ПС София 28Ул. 6-Та 3
ОПС София град1540ПС София 40Аерогарата
ОПС София град1574ПС София 74Жк Христо Смирненски Бл.47 Вх.Б
ОПС София град1582ПС София 82Жк Дружба Бл.304 Вх.Б
ОПС София град1592ПС София 92Жк Дружба Пазара
ОПС София град1601ПС София 18 ИРМ НБУУл.Монтевидео 21
ОПС София град1602ПС София 6 ИРМ ВМАУл.Св.Георги Софийски № 3
ОПС София град1606ПС София 6Бул.Ген.Тотлебен 8
ОПС София град1612ПС София 12Бул.Цар Борис Iii 124
ОПС София град1614ПС София 14Ул.Христо Стефчов 3
ОПС София град1618ПС София 18Бул.Цар Борис Iii187
ОПС София град1619ПС София 19Бул.Цар Борис Iii 343
ОПС София град1632ПС София 132Жк Овча Купел Бл.417
ОПС София град1680ПС София 80Ул. Солун 23
ОПС София град1700ПС София 100Ул.Проф.Александър Фол 2.Вх. И.
ОПС София град1712ПС София 112Ж.К Младост 3 Бл. 304
ОПС София град1715ПС София 115Ж.К. Младост 4
ОПС София град1729ПС София 129Жк Младост 1 А Бл.509 А
ОПС София град1750ПС София 50Ж.К. Младост 1 Бл. 124 Вх. Б
ОПС София град1756ПС София 56Бул. Св. Св. Климент Охридски 5
ОПС София град1766ПС София 66Ул.Бизнес Парк София Бл 12а
ОПС София град1784ПС София 84Ул.Андрей Сахаров 1
ОПС София град1797ПС София 97Жк Младост 1 Бл 107
ОПС София град1799ПС София 99Ж.К. Младост 2 Бл. 288 Вх. А
ОПС София град1836ПС София 136Жк Левски Зона Г. Бл.2а.Маг. М1
ОПС Перник2300Перникгр. Перник, пл. Кракра 1
ОПС Перник2301Перник 1гр. Перник, кв. Проучване
ОПС Перник2302Перник 2гр. Перник, кв. Димова махала
ОПС Перник2303Перник 3гр. Перник, кв. "Мошино", ул. "Младен Стоянов" №3
ОПС Перник2304Перник 4гр. Перник, кв. "Изток", ул. "Минск" №15
ОПС Перник2309Перник 9гр. Перник, кв. Тева
ОПС Враца3000Враца ЦЛукашов 3
ОПС Враца3006ИРМ Оборищеул. Оборище 8
ОПС Враца3007ИРМ Младостж.к Младост
ОПС Враца3001Враца 1Бул. Втори юни № 60
ОПС Враца3005Враца 5ж.к. Дъбника административна сграда

Обратно към указателя