Топлоенергия

ОПСПКПСАдрес на ПС
Бургас8000Бургас Цгр. Бургас ул."Цар Петър" №2
Бургас8000ИРМ Любен Каравеловгр. Бургас ул. "Любен Каравелов"
Бургас8001Бургас 1гр. Бургас ул."Стефан Стамболов" №43
Бургас8001ИРМ Браатя Миладиновигр. Бургас к/с"Братя Миладинови" №42
Бургас8005Бургас 5гр. Бургас ж.к."Славейков" до блок 12
Бургас8005ИРМ Бургас 5гр. Бургас ж.к. "Славейков" до бл. 24
Бургас8008Бургас 8гр. Бургас, к/с "Изгрев", бл. 111, вх. А
Бургас8010Бургас 10гр. Б-с ж.к."Славейков" бл.69 партер
Бургас8018Бургас 18гр. Бургас ж.к."Зорница" бл. 47
Сливен8800Сливен Цгр.Сливен УЛ.Асеновска №1
Сливен8801Сливен1гр.Сливен ул."Братя Миладинови" 1
Сливен8803Сливен3гр.Сливен ул."Филип Тотю" 1
Сливен8804Сливен4гр.Сливен бул."Георги Данчев" 6
Сливен8806Сливен6гр.Сливен кв."Дружба" бл.17
Сливен8808Сливен8гр.Сливен кв."Сини камъни" до бл.25
Плевен5800Плевен Цпл. "Възраждане" № 3
Плевен5801Плевен кл 1ул. "Хан Крум" № 3
Плевен5802Плевен кл 2ж.к. "Сторгозия"
Плевен5803Плевен кл 3бул. "Хр Ботев" № 48
Плевен5804Плевен кл 4ул. "Пирот" № 17
Плевен5805Плевен кл 5ул. "Сан Стефано" № 42
Плевен5806Плевен кл 6ж.к. "Дружба"
Плевен5809Плевен кл 9пл. "Македония" № 1
Плевен5834Бреницапл. "Възраждане" № 3
Плевен5835Кнежаул. "Марин Боев" № 50
Плевен5836Лазаровоул. "Г.Димитров" № 20
Плевен5837Еницаул. "Ленин" № 7
Плевен5838Радишевоул. "Родопи" № 2
Плевен5839Буковлъкул. "Цар Самуил" № 1
Плевен5840Славяновоул."Толбухин" № 2
Плевен5841Гривицапл. "Букурещ" № 1
Плевен5842Коиловципл. "9-ти септември" № 1
Плевен5843Мечкаул. "В. Левски" № 54
Плевен5844Бръшляницапл. "Свобода" № 2
Плевен5845Върбицаул. "Г. Димитров" № 3
Плевен5847Рибенул. "Радецки" № 1
Плевен5848Божурицаул. "Средна гора" № 2А
Плевен5849Биволарепл. "Освобождение" № 1
Плевен5850Ясенул. "Дамян Пачев" № 14
Плевен5851Опанецпл. "Дружба" № 1
Плевен5852Подемпл. "Вит" № 1
Плевен5853Комаревоул. "Хан Аспарух" № 4
Плевен5855Долна Митрополияул. "Кирил и Методий" № 76
Плевен5857Тръстеникпл. "България" № 2
Плевен5858Славовицаул. "П. Яворов" № 13
Плевен5859Оряховицапл. "Възраждане" № 9
Плевен5860Крушовенеул. "Асен Халачев" № 2
Плевен5861Байкалул. "Г. Димитров" № 41
Плевен5862Брегареул. "Отец Пайсии" № 27
Плевен5863Ставерципл. "Освобождение" № 3
Плевен5864Гостиляул. "Г. Димитров" № 61А
Плевен5865Староселциул. "Искър" № 2
Плевен5866Каменецпл. "Освобождение" № 1
Плевен5867Долни Луковитул. "Цар Симеон" № 1
Плевен5868Искърул. "В. Терешкова" № 2
Плевен5869Горна Митрополияул "Ал. Стамболийски" № 1
Плевен5870Долни Дъбникул. "Хр. Янчев" № 47
Плевен5871Писаровоул. "Г. Димитров № 89
Плевен5872Беглежул. "Г.Димитров" № 2 А
Плевен5873Победаул. "24 май" № 24
Плевен5874Николаевоул. "В Левски" № 10
Плевен5875Ралевоул. "Одрин" № 6
Плевен5876Ласкарул. "Хр Ботев" № 1
Плевен5877Бъркачул. "Анжело Димитров" № 2
Плевен5878Петърницаул. "Ал Стамболийски" № 4
Плевен5879Градинаул. "Л Каравелов" № 2
Плевен5880Горни Дъбникул. "Г. Димитров" № 83
Плевен5881Крушовицаул. "Г. Димитров" № 55
Плевен5882Търненеул. "Иван Митов" № 1
Плевен5883Къртожабенеул. "Г. Димитров" № 24
Плевен5884Брестовецул. "Георги Кочев" № 2
Плевен5885Къшинул. "Юрий Гагарин" № 16А
Плевен5886Дисевицаул. "Георги Томов" № 1
Плевен5887Тодоровоул. "Кирил и Методий" № 2
Плевен5888Горталовоул. "Бинка Парашкевова" № 2
Плевен5889Бориславул. "Г. Димитров" № 1
Плевен5890Вълчи Трънул. "В. Априлов" № 2
Плевен5891Бохотул. "Ал. Стамболийски" № 31 А
Плевен5892Тученицаул. "Г. Бенковски" № 13
Плевен5893Одърнеул. "Ал. Стамболийски" № 2
Плевен5894Катерицаул. "Г. Димитров" № 7
Плевен5895Пелишатул. "Любен Величков" № 1
Плевен5896Садовецул. "Ст Караджа" № 2
Плевен5897Згалевоул. "Хр. Ботев" № 1
Плевен5898Пордимул. "Цар Освободител" № 3
Плевен5899Тотлебенул. "Отец П. Хилендарски" № 7
Плевен5900Левскиул. "Ал Стамболийски" № 41
Плевен5910Градищеул. "Г. Хинчев" № 31
Плевен5911Варанаул. "Странджа" № 1
Плевен5913Асеновциул. "Асен Вълев" № 32 А
Плевен5914Аспаруховоул. "В. Левски" № 20
Плевен5915Козар Беленеул. "Г. Димитров" № 29
Плевен5917Малчикаул. "Ген. Столетов" № 27 А
Плевен5920Стежеровоул. "Христо Ботев" № 5
Плевен5922Обноваул. "Победа" № 12 Б
Плевен5923Българенеул. "В. Левски" № 3
Плевен5924Изгревул. "Ев.Христанов" № 39
Плевен5925Трънчовицаул. "Хр. Ботев" № 9
Плевен5926Божурлукул. "Даскал Ников" 1 Б
Плевен5930Беленеул. "Малчика" № 32
Плевен5932Бяла водаул. "В. Левски" № 17
Плевен5933Петокладенциул. "Витоша" № 1
Плевен5934Татариул. "Г. Димитров" № 55
Плевен5935Дековул. "Г. Димитров" № 9
Плевен5937Кулина водаул. "Г. Димитров" № 50
Плевен5940Никополул. "В. Левски" № 29
Плевен5948Бацова махалаул. "Г. Димитров" № 36
Плевен5949Санадиновоул. "Свобода" № 3
Плевен5950Новаченеул. "Г. Димитров" № 93
Плевен5951Черковицаул. "Г. Димитров" № 8
Плевен5952Драгаш Войводаул. "Петър Велчев" № 73
Плевен5953Въбелул. "Ленин" №1
Плевен5954Лозицаул. "Борис Ганев" № 53
Плевен5955Любеновоул. "Любен Дочев" № 43
Плевен5957Асеновоул. "Г. Димитров" № 56 А
Плевен5958Дебовоул. "В. Коларов" № 1
Плевен5959Сомовитул. "Дунав" № 1
Плевен5960Гулянциул. "Д. Благоев" № 2
Плевен5961Кретаул. "Ал. Стамболийски" № 17
Плевен5962Шияковоул. "В. Левски" № 15
Плевен5963Муселиевоул. "Г. Димитров" № 9
Плевен5964Жерновул. "Г. Димитров" № 8
Плевен5965Евлогиевоул. "Хр. Ботев" № 1
Плевен5967Ленковоул. "Ленко Мишев" № 50
Плевен5968Милковицаул. "Хр. Ботев" № 6
Плевен5969Долни Витул. "Хр. Ботев" № 57
Плевен5970Гигенул. "Г. Димитров" № 1
Плевен5971Брестпл. "Демокрация" № 3
Плевен5972Искърул. "В. Левски" № 41А
Плевен5973Дъбованул. "София" № 1
Плевен5974Загражденул. "Г. Димитров" № 9
Плевен5980Червен брягул. "Антим I-ви" № 3
Плевен5981Червен бряг-1клул. "Ал. Стамболийски" № 2
Плевен5985Главаул. "Ст. Планина" № 2
Плевен5986Койнареул. "Милчо Симеонов" № 54
Плевен5987Лепицаул. "Първа" № 58
Плевен5988Сухачеул. "Веша Данова" № 48
Плевен5989Чомаковциул. "Хр. Ботев" № 43
Плевен5990Телишул. "9-ти септември" № 2 А
Плевен5991Горникул. "Петко Х. Петков" № 20
Плевен5992Брестеул. "Хр. Ботев" № 21
Плевен5993Реселецул. "Ив. Христов" № 55
Плевен5994Рупциул. "Г. Димитров" № 53
Плевен5995Девенципл. "9-ти май" № 1
Плевен5997Радомирциул. "Г. Димитров" № 80
Плевен5998Ракитаул. "Г. Димитров" № 1
Русе7000Русе Цпл."Средец" № 1
Русе7001Русе 1Центр.ЖП Гара, пл."Ал.Стамболийски" № 1
Русе7002Русе 2ул."Александровска" № 97
Русе7003Русе 3Ул. „Алена мак“ № 12
Русе7004Русе 4ул."Плиска" № 39 бл."Вида"
Русе7005Русе 5бул."Липник" № 50
Русе7006Русе 6ул."Чипровци" № 20
Русе7012Русе 12Ул.“Мария Луиза“ № 19
Русе7013Русе 13ул."Рига" № 35
Русе7015Русе 15кв.Дружба-3, ул."Григор Пърличев" № 5
Русе7017Русе 17Ул. „Митрополит Григорий“ № 12 РУ
Русе7018Русе 18кв.Чародейка Север, ул.Опълченска № 18 бл.303 вх.А
Русе7019Русе 19кв.Чародейка Юг, ул."Тодор Икономов" №1 бл.213
Русе7020Русе 20ул."Воден" № 11 бл.Люба Ивошевич
ОПС Перник2300Перникгр. Перник, пл. Кракра 1
ОПС Перник2301Перник 1гр. Перник, кв. Проучване
ОПС Перник2302Перник 2гр. Перник, кв. Димова махала
ОПС Перник2303Перник 3гр. Перник, кв. "Мошино", ул. "Младен Стоянов" №3
ОПС Перник2304Перник 4гр. Перник, кв. "Изток", ул. "Минск" №15
ОПС Перник2309Перник 9гр. Перник, кв. Тева
ОПС Враца3000Враца ЦЛукашов 3
ОПС Враца3006ИРМ Оборищеул. Оборище 8
ОПС Враца3007ИРМ Младостж.к Младост
ОПС Враца3001Враца 1Бул. Втори юни № 60
ОПС Враца3005Враца 5ж.к. Дъбника административна сграда

Обратно към указателя