Новият изпълнителен директор на „Български пощи“ Богдан Теофанидис провери организацията по изплащането на пенсиите

09.05.2022

09/05/2022, понеделник


Още в първия ден на изплащане на пенсиите новият главен изпълнителен директор на „Български пощи“ Богдан Теофанидис поиска лично да се увери, че създадената от новото ръководство организация работи.
Както вече бе съобщено, заради технически затруднения, причинени от кибератаката по системите на „Български пощи“, пенсиите и този месец се изплащат по списъци по ведомост и по настоящ адрес, регистриран в НОИ. За да не се допускат грешки, предоставените от НОИ списъци внимателно се проверяват.
Направената проверка в ранния следобед установи, че традиционните сутрешни струпвания са преминали и работният ден протича спокойно.
Г-н Теофанидис разговаря както със служителите, така и с клиентите на пощенските клонове. Служителите на станцията споделиха, че макар и по-бавно,  се справят с изплащането на пенсиите и увериха, че всеки пенсионер ще си получи пенсията. От името на новото ръководство директорът на „Български пощи“ се извини лично на възрастните хора за причиненото неудобство и увери, че правят всичко по силите си пощите да заработят на пълен капацитет възможно най-скоро.
 
Дора Цветкова – връзки с обществеността,
Български пощи ЕАД
Тел.949 32 70, GSM 0884 860 543
е-mail: [email protected]