BgPostsLogo
Quantcast

КОНКУРС
"НАЙ-КРАСИВО ПИСМО
ДО ДЯДО КОЛЕДА"

	koleda_big2

„Български пощи“ ЕАД стартира традиционния детски конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“. Крайният срок за изпращане на писмата е 18 декември 2023 година.


Условията за участие в конкурса са правилно изписан адрес на подателя, за получател да бъде посочено само „За Дядо Коледа“ и да бъде заплатена пощенската услуга. Всички писма, отговарящи на условията, ще получат отговор лично от Дядо Коледа, а най-оригиналните и красиви писма ще получат и подаръци от него.


С цел защита на личните данни на всеки един от участниците в конкурса, следва в съдържанието на самото писмо да НЕ се съдържа адрес на подателя. Адресът да се посочи единствено на плика. Същият ще е необходим на организатора на конкурса, с цел осъществяване на обратна връзка и получаване на подаръци от спечелилите деца.


В съдържанието на писмото с което ще се участва в конкурса е необходимо да се посочат само двете имена на лицето - участник.


Отличените писма (без пликовете с адреса на подателите), след приключването на конкурса, ще бъдат предадени за постоянно съхранение на ДА „Архиви“.


Участващите в конкурса „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“ писма (с рисунки, стихове, апликации и други) стават притежание на организатора на конкурса – „Български пощи“ ЕАД, което може да ги използва по избран от него подходящ начин.


Няма ограничения за това как ще изглеждат детските писма. Дали ще са ръкописни, печатни или придружени от ръчно изработени изненади, остава лично решение на децата.

FacebookLinkedinInstagram
© 2023 | Protected by reCAPTCHA